Tuesday, April 16, 2013

Un morman de zambete

E greu de ales ce a fost mai placut sau mai interesant in excursia noastra. Plimbarea prin padure, lupta cu betele, telecabina, ciocolata calda, alergatul prin castel, dormitul gramada, concursul cu arcul, amestecarea sagetilor de arc cu cele de arbaleta, desenele animate din masina. A aparut chiar si un curcubeu pe drum, ca sa ne poarte cu grija si atentie spre casa.
A fost curcubeul cel mai frumos lucru vazut vreodata? O fi fost cabana ascunsa in ceata mai frumoasa decat un cucubeu? Clatitele cu miere sau cele cu ciocolata? Sau trasul cu arcul din galopul calului? 
Poate data viitoare gasim si un cal adevarat, unul care nu oboseste atat de repede din cauza ca a mancat prea multe clatite. Si nici nu merge la serviciu a doua zi cu dungi pe frunte de la arc. 
Dar calul nu vrea sa fie inlocuit, isi va purta cavalerul si printesa in spate chiar si pentru o mana de ovaz invizibil.

"Uite mami, au transpirat sosetele si mi-au udat picioarele." In oglinda retrovizoare se vad multi dinti, multe degetele, un morman de zambete si doua capete mici si fericite.

Mihai

No comments:

Post a Comment